Nevşehir Belediyespor

Meterisliler taraftarlarından açıklama

Nevşehir Belediyespor As Başkanı Caner Demir, yaptığı basın açıklamasında mahkeme kararı olmadan istifa etmeyeceğini ifade etmişti.

Abone Ol

Nevşehir Meterisliler taraftarları Başkanı Yasin Avvuran basın açıklamasına istinaden Nevşehir Belediyespor As Başkanı Caner Demir’e sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu.

Nevşehir Meterisliler  taraftarları Başkanı Yasin Avvuran, Meterisliler sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı.

Yasin Avvuran “Nevşehir halkı ve meterisliler taraftarı. Hepiniz biliyorsunuz ki Nevşehirspor’un şu anki durumu kimseyi tatmin etmiyor. Ve maalesef Demir kardeşlerin boş laflarından, yalan vaatlerinden ve yalan konuşmalarından yüzlerinin bile kızarmadığını görüyoruz. Meslek edinmişler diyebiliriz. Transfer yasağına kadar ortada olan futbolcuların maaşlarından alacaklarına kadar hiç kimsenin hak ettiği maaşı ödemeyen ve bunu bütün halk olarak bilmenize rağmen bizi yalancı durumuna düşürmek için ellerinden gelen palavrayı halkımıza ve taraftarımıza söylemekten hiç çekinmiyorlar. Madem paranız var madem transfer yasağınız yok sezon başlayacak, ne bir hazırlık ne bir transfer hiçbir şey yok. Neden yapılmıyor? Madem üye yaptınız madem bir sorununuz yok neden seçimden kaçıyorsunuz? Daha çok üye yapmak için mi? Artık kimseyi kandıracak ne yalanınız ne palavranız kalmadı. Sabrımız taşıyor. Emekleriniz için teşekkür eder bu hizmetinize nasıl saygı duyup sizi sezon boyu sahiplenip tek bir laf ettirmediysek siz de en büyük olan hizmetinizi artık yerine getirin ve istifa edin. Bu durum böyle giderse isminiz artık Demir kardeşler değil Demir kalleşler olacaktır. Unutmayın istifa da bir hizmettir. İstenmediğiniz yerde daha fazla kalmayın kimse sizi istemiyor” ifadesinde bulundu.