Nevşehir Belediyespor As Başkanı Caner Demir, seçime gidilmesi yönündeki çağrılara cevap vermek ve transferler hakkında açıklamalarda bulunmak üzere Nevşehir Belediyespor Nar Tesislerinde basın toplantısı gerçekleştirdi.

Burada konuşan As Başkan Demir, sosyal medya üzerinden sürekli bir seçim algısı yaratılmaya çalışıldığını belirterek, yapılan algıyla kulübe zarar verildiğini söyledi.

 “BİZİM GÜNDEMİMİZDE SEÇİM FALAN YOK”

Nevşehir Belediyespor Kulübü olarak Nevşehir Futbol Kulübü olma yolunda devam ettiklerini ifade eden Başkan Demir, “Bizim gündemimizde seçim falan yok. Yani seçim yapmak isteyenler kendi aralarında yapabilir. Onları kim çıkartıyorsa divan başkanı olur. Kulübe aday kulübe adayım diyen arkadaşın kulüp üyeliği yok. Zaten hukuken geçerliliği yok. Yani kendi aralarında seçim yapabilirler. Velev ki mahkeme kararı aldı seçim yapılacak. Biz seçimden kaçmayız her türlü hodri meydan seçim de yaparız. Ama bizim bu süreçte seçim yapmaya vaktimiz yok. Transfer çalışmaları, lig planlamaları bunların hepsi yapılıyor. Yani orada zannediliyorlar biz sesini çıkartmıyoruz fazla. Çünkü kimseyle polemiğe girmek istemiyoruz. Bazı gruplar kendi aralarında bizim üzerimize geliyorlar. Hiç umurumuzda değil. Biz Nevşehir Belediyespor'un Nevşehir Futbol Kulübü'nün, Nevşehir gençlerinin, Nevşehir'in önünü açmak için her türlü önlemi aldık yolumuza dimdik devam edeceğiz. Herkes de rahat olsun, herkesi stadyuma bekliyorum. Biz bu yıl zaten kuracağımız takımı yukarı kovalayan bir kadro oluşturmayı düşünüyoruz.” dedi.

Seçmeler yarın başlıyor Seçmeler yarın başlıyor

“TRANSFERLERİMİZİ ÇATIR ÇATIR YAPACAĞIZ”

Demir, kendi dönemlerinde geçmiş yönetimden kalan anlaşamadıkları bazı futbolcular olduğunu belirterek, “Onlar da çok bir yüksek maliyet değil, biz bunları yatıracağız. Transferlerimizi çatır çatır yapacağız. Hocamızla anlaştık, 4 kişilik ekiple geliyorlar. Biz üretici, yetiştirici ve yukarıyı kovalayan bir kulüp olmak zorundayız. Bu bir doğum sancısı. Bu sancılar olacaktır. Kabuğunu değiştirmeyen yılan ölmeye mahkûmdur.” İfadelerine yer verdi.

“BİZ BU ŞEHİRDE KAZANIYORUZ, BU ŞEHİRDE HARCAYACAĞIZ”

Demir konuşmasına şöyle devam etti: “Bir kulübün borcu da vardır, alacağı vardır. Bizim esnafla ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Ufak tefek borçlarımız var. Biz bu ayın içinde hepsini zaten kapatıyoruz. Çünkü esnaf aşağı yukarı 2 milyona yakın bir ticaret yaptık, kalanlar da 10 bin lira, 5 bin lira. Çünkü burası Nevşehir Spor Kulübü o esnafların hepsinden de Allah razı olsun herkes idare etti. Ama 2 milyona yakın para dağıttık ve dağıtmaya devam edeceğiz. Biz bu şehirde kazanıyoruz, bu şehirde harcayacağız.”

“BU TAKIM 316 BİN NEVŞEHİRLİNİN TAKIMIDIR”

Taraftarlara da seslenen Demir, “Burada 316 bin Nevşehirli var. Bu takım 316 bin Nevşehirlinin takımıdır, bu takım o yolda devam edecektir. Hiç kimse endişe etmesin. Biz dim dik Nevşehir Belediyespor’u istediğimiz yerlere kademe kademe getireceğiz. Bu yolda da sonuna kadar savaşacağız.” diye konuştu. 

I M G 7632

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR - MEHMET GÜNAY