Yapımını Tims&B Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği Kapadokya’da çekilen “Siyah Kalp” dizisi yeni sezon için çekimlerini sürdürüyor.

Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde, aşk, intikam ve tutkunun çarpıştığı, sırlarla dolu bir aileyi anlatacak olan dizi, izleyicileri derin bir heyecanın içine çekecek. Aşkın ateşiyle yanacak, intikamın gölgesinde kalacak ve tutkunun doruklarına çıkacak Siyah Kalp yeni sezonda izleyiciler ile buluşacak.

SİYAH KALP DİZİSİ KAPADOKYA’DA NASIL BAŞLADI

Genç yaşta ikizlerini terk eden Sumru (Ece Uslu), varlıklı iş adamı Samet (Burak Sergen) ile evlenir. Yıllar sonra ikizler Nuh (Aras Aydın) ve Melek (Hafsanur Sancaktutan), annelerinin kim olduğunu öğrenip Kapadokya’ya gelirler.

Geldikleri ihtişamlı konakta Nuh, Sevilay (Leyla Tanlar) ile karşılaşır. Melek’in yolu ise Samet'in ilk evliliğinden olan oğlu Cihan (Burak Tozkoparan) ile kesişir. Sumru, çocuklarını ailesinden saklamaya ve uzak tutmaya çalışsa da, Melek ve Nuh aileye ve Cihan ile Sevilay’ın kalbine sızmayı başaracaktır.

G U S T E F Y W E A Aqu J JG U S T E F W Xw A Ab1 QaG U S T E F R X U A E K Kc D

AK Parti’nin 23'üncü yıl dönümü kutlandı AK Parti’nin 23'üncü yıl dönümü kutlandı

G U S8 H4J W M A A V0DkG U S Vxo W Y A A Q R UlG U S U Z Wg A A Fu IsG U S U9J Z Xg A Ax 2F

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ