Milletvekili Çalışkan'dan Başkan Doğu’ya tebrik Milletvekili Çalışkan'dan Başkan Doğu’ya tebrik

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğuna oturduğu bu romantik dizisi doğanın ve tarihin bütünleştiği Kapadokya’da çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Dizi,  Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide, Deniz’in (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile birlikte aile içindeki dengeler tümüyle değişiyor.

Özgürlüğüne düşkün inatçı bir kadın ile aile bağları çok güçlü bir erkeğin entrikalarla dolu imkânsız aşkını konu alan Güzel Aşklar Diyarında geri sayım başladı. Kapadokya’nın eşsiz doğasında çekimleri devam eden dizinin ilk tanıtım filmi yayınlandı. Büyük ilgi gören fragman, hareketli sahneleri ve büyüleyici çekimleriyle görsel bir şölene imza atıyor.

Yapımını Boyut Film’in yaptığı "Güzel Aşklar Diyarı"nın güçlü oyuncu kadrosunda; Halil Ergün, Meltem Cumbul Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, ErG Wk Aq H P Wg A E Hi LsG Wjd Rbf X Q A M47 N Tsel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltısu Alyanak gibi isimler yer alıyor. ahsun Kırmızıgül imzası taşıyan, gerek çekim mekanları gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk tanıtım filmi izleyici ile buluştu. Sinema filmlerini aratmayan görüntülerin yer aldığı fragman, Deniz'in yaşadığı şehri terk etmesiyle başlıyor. Hayatının aşkı Arhan'ın peşinden Kapadokya'ya giden Deniz'e odaklanan tanıtım filmi, faili meçhul bir cinayete izleyenleri şahitlik ettiriyor.

Sinema filmlerini aratmayan görüntülerin yer aldığı fragman, Deniz’in yaşadığı şehri terk etmesiyle başlıyor. Hayatının aşkı Arhan’ın peşinden Kapadokya’ya giden Deniz’e odaklanan tanıtım filmi, faili meçhul bir cinayete izleyenleri şahitlik ettiriyor.

5-213G Wk Apv I X A A A WyjG Wj V C D C W Q A Ia V U

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ