Nevşehir Haberleri

“Kadın cinayetlerinin sıradanlaştırılmasına müsaade etmeyeceğiz”

CHP Osmaniye Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, “Ateş çemberinin içerisinde kalan kadınlar var.” dedi.

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Milletvekili ve Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya, CHP Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Kaya, başkanlık binasında CHP İl Başkanı Bülent Yumuş, Kadın Kolları Başkanı Yeliz Topraktepe ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

“KADINLAR HER GÜN KATLEDİLİYOR”

Burada konuşan Kaya, kurultaydan sonra ilk ziyaretini Nevşehir’e yaptığını ve bu durumdan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Ülkenin dört bir yanında yangınların olduğuna da değinen Kaya, “Ülkemizin dört bir yanı yanıyor ama bir de bu ateş çemberinin içerisinde kalan kadınlar var. Takip ediyoruz. İstanbul'umuzdan, Ankara’dan Tekirdağ'dan kadın katliamı haberleri geldi. Öyle ki durBurada konuşan Kaya, kurultaydan sonra ilk ziyaretini Nevşehir’e yaptığını ve bu durumdan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.mak bilmiyor. Kadınlar her gün katlediliyor. Ankara'da. Bir günün içinde 3 kadın katledildi. Bununla ilgili olarak önümüzdeki günlerde çok ciddi bir eylemsellik planı içerisinde olacağız. Tüm bir MYK üyelerimiz de bunu değerlendireceğiz. Kadın cinayetleri artık katliama dönüşmüş, kadın cinayetlerinin sıradanlaştırılmasına müsaade etmeyeceğiz. CHP Kadın Kolları olarak alanda tüm bileşenlerle tüm kadın örgütleriyle, tüm kadın hareketiyle önümüzdeki günlerde sahada olacağız.” şeklinde konuştu.

Ayrıca Kaya, Nevşehir’de üye sayısını artırmayı hedeflediklerini de vurguladı.