İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Nevşehir İl Özel İdaresi, köylerde meydana gelen arızalara müdahalesini sürdürüyor.

Su arızası ihbarı alan ekipler, Kozaklı’nın Çayiçi ve Kanlıca köyleri ile Avanos’un Altıpınar köyüne ulaşarak arıza yapan bölgelere kısa sürede müdahale etti.

Kapadokya balonları MÜSİAD'la Bosna semalarını renklendirecek Kapadokya balonları MÜSİAD'la Bosna semalarını renklendirecek

Özel ekipmanlarla arızanın meydana geldiği yeri tespit eden ekipler, ilk olarak iş makinesiyle toprağı kazıyor.

Daha sonra hatlara zarar vermemek adına elle çalışma yapan ekipler, arızanın meydana geldiği kısmı bularak arızayı gideriyor.

Arızaları kısa sürede gideren ekipler, içme suyunu yeniden vatandaşın kullanımına sunuyor.

Ekiplerin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam, “Ekiplerimiz vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen ihbarları değerlendirerek en kısa sürede bölgeye müdahale ediyor ve sorun anında gideriliyor. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

 153 köyden sorumlu olduklarını hatırlatan Genel Sekreter Çam, “Köylerimizin her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz sabahın erken saatlerinde sahaya çıkarak çalışmaya başlıyor. Aciliyet durumuna göre planlamamızı yapıyoruz ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına koşmaya devam edeceğiz.” diye konuştu. 

Köylerde Meydana Gelen Arızalar İl Özel İdaresi Tarafından Gideriliyor (1)Köylerde Meydana Gelen Arızalar İl Özel İdaresi Tarafından Gideriliyor (5)

Kaynak: BÜLTEN