13- 15 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan Oto Show’da 13 marka ve yaklaşık 36 model aracın tanıtımı yapılıyor.

Nevşehir’de ilk kez yapılan Oto Show etkinliği Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Otolife Genel Müdürü Volkan Dizen ve ziyaretçilerin kurdele kesmesi ile açıldı.

 “ŞEHRİN TANITIMA İHTİYACI VAR”

Etkinliğin açılışından önce konuşan Başkan Arı, “Birlikte düzenlemiş olduğumuz bu show room bir defa daha Nevşehir'in gündeme gelmesinin ilk işaret fişeği yeni dönem için söylüyorum. Bundan sonra tıpkı 2019 -2021 yılları arasında olduğu gibi Nevşehir isminden her gün Türkiye'de ve dünyada söz ettirecek. Bunu bilmenizi isterim. Çünkü bu şehrin tanıtıma bu şehrin dünyada bilinirliğinin artırılmasına, beraberinde şehrin hem ekonomik olarak, hem kültürel, hem sanatsal, hem sportif manada daha fazla iş yapmasına ihtiyaç var. Biz bunun için hazırız.

Biz bunun planlarını 2017’lerden itibaren yapmış bir fetret dönemi yaşamıştık. Şimdi yeniden aynı azim, aynı kararlılıkla aynı iradeyi ortaya koyarak yeniden Nevşehir'in dirilişini, yeniden Türkiye'nin gündemini meşgul eden, Türkiye'de her gün adından söz ettiren bir şehir ve bir belediye olmanın yolunda hızlı adımlarla ilerlediğimizi her birinizin bilmesini istiyorum.” dedi.

“OTO ŞOVLARI ANADOLU'YA YAYDIK”

Otolife Genel Müdür Volkan Dizen de, 2004 yılında Türkiye'de bir otomobil dergisi olarak kurulan Otolife’n çok uzun yıllar sektörde okurlarıyla buluştuğunu söyledi.

2009 yılından itibaren Otolife Lojistik adı altındaki oluşumla yurt genelinde sadece 4-5 metropol ilde gerçekleşen oto şovları Anadolu'ya yaydıklarını anlatan Dizen, “56. yıl olmak üzere Nevşehir'i de dahil ettik ve geleneksel hale getirdik. 1’inci Nevşehir Oto Show'da 13 marka ve yaklaşık 36 model aracımızın tanıtımı olacak. 3 gün buradayız. Organizasyona özel markalarımızın Nevşehir halkımıza indirimleri, özel kampanyaları ve faiz oranlarında bazı imkanlar mevcut. Nevşehir halkımızın bunlardan yararlanmasını istiyoruz. Herkese hayırlı uğurlu olsun. İnşallah önümüzdeki seneye daha da geliştirerek, daha güzel bir organizasyonla birlikte olacağız.” dedi.

Sarıhıdır Pompaj Sulaması ile 9 bin 700 dekar arazi sulanacak Sarıhıdır Pompaj Sulaması ile 9 bin 700 dekar arazi sulanacak

Fuarı gezmeye gelen Ümit Aymaz ise, otomobilleri gezmeye geldiğini fiyatların makul olduğunu ve bu tür etkinliklerin yapılmasından memnun olduğunu belirti.

Sergi açılışının ardından Başkan Arı da tek tek gezerek fuardaki araçları inceledi.

Whatsapp Image 2024 05 13 At 16.13.13Whatsapp Image 2024 05 13 At 16.13.13 (3)

Muhabir: MEHMET GÜNAY