Nevşehir Haberleri

İl Müdürü Baltacı’dan, NTB Başkanı Salaş’a ziyaret

Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Baltacı, “Emekliler Yılı” kapsamında Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

Abone Ol

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Nevşehir İl Müdürü Mehmet Baltacı beraberinde Tescil Şefi Merve Doğan ile birlikte Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

NTB Genel Sekreteri Uslu Tombalak'ında yer aldığı görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 2024 yılının “Emekliler Yılı” olarak ilan edilmesi münasebetiyle NTB ve Nevşehir SGK İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilebilecek hususlar ele alınırken, rehberlik faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

SGK Nevşehir İl Müdürü Mehmet Baltacı, “Emekliler Yılı” faaliyetlerinin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı koordinasyonunda yürütüldüğünü, “Emekliler yılı kapsamında emekli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini ve refah seviyelerini yükseltmeye yönelik olarak bilgi ve becerilerini geliştirmelerini ve sosyalleşmelerine imkan sağlayacak faaliyetler ve eğitim programları düzenlenmesi hedeflenmektedir” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ta, “Emekliler, bir toplumun temel direklerinden biridir. Yıllarını çalışarak geçiren bu değerli insanlar, birikimleri ve deneyimleriyle topluma önemli katkılarda bulunurlar. Sadece ekonomik anlamda değil, kültürel ve sosyal yaşamımızda da emeklilerin tecrübeleri büyük bir zenginliktir. Onların varlığı, geçmişten geleceğe köprü kurmamızı sağlar ve bizlere yön gösterir. Bu nedenle, emeklilerin hak ettikleri değeri görmeleri ve onların yaşam kalitelerinin yükseltilmesi, toplum olarak bizim sorumluluğumuzdur. Emeğin ve tecrübenin kıymetini bilmeli, emeklilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz" dedi.