7-18 Ağustos tarihlerinde Avanos'un büyüleyici atmosferinde gerçekleştirilecek olan bu özel kamp, öykücü ve yazar Muhammet Erdevir'in sunumlarıyla edebiyatseverleri ağırlayacak.

2 gün sürecek Kapadokya Edebiyat Kampı'nda kadim çağlardan bugüne insanlığın, yazının, kültürün ve edebiyatın öyküsü keşfedilecek.

Yaz dönemi ücretsiz kurslar için kayıtlar başladı Yaz dönemi ücretsiz kurslar için kayıtlar başladı

Kampa katılanlar 2 gün boyunca 3 oturumda yazının icadından modern zamanlara kadar uzanan kültür ve medeniyet tarihini, edebiyatın iz bırakan anekdotlarıyla öğrenecek ve keyifli bir atölye çalışmasına katılacak.

Kampın konu başlıkları şu ise şekilde: İnsanlığın Macerası: İlk insan Topluluklarından Yerleşik Hayat ve Tarım Devrimine, Yazının İcadı ve İlk Edebî Ürün: Gılgamış Destanı, Mitolojiler Çağı: Eski Yunan’dan Türk Mitolojisine, Keşiflerin Şafağında Yeni Bir Edebiyatın Doğuşu: Don Kişot, Modern Zamanlar: Dostoyevski’den Marquez’e ve Edebiyatımızda Öncüler: Tanpınar, Peyami Safa, Orhan Pamuk.

Kampın sonunda tüm katılımcılara katılım belgesi de verilecek. Ayrıca program sonunda katılımcılar Kapadokya turuna da katılacak.

Daima Edebiyat dergisi ve Güfte Edebiyat dergisi işbirliğiyle düzenlenen Kapadokya Edebiyat Kampı’nda eğitim verecek olan Muhammet Erdevir bugüne kadar birçok atölye çalışmasına imza attı.

Whatsapp Image 2024 07 02 At 14.43.55

Kaynak: HABER MERKEZİ