Nevşehir Haberleri

Hayal Gücü Şöleni’ninde çocuklar doyasıya eğlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı 2. sınıf öğrencileri “Hayal Gücü Şöleni” isimli okul öncesi şenliği düzenledi.

Abone Ol

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı 2. sınıf öğrencileri, “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında Nevşehir’in Gülşehir İlçesi Terlemez Köyü’nde bulunan Terlemez İlkokulu’nda “Hayal Gücü Şöleni” isimli okul öncesi şenliği düzenledi.

NEVÜ Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Seçil Yıldız, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Akif Cingi, Doç. Dr. Serhat Gündoğdu ve Doç. Dr. Sema Öngören danışmanlığında hazırladıkları kuklalarla çocuklara etkileşimli olarak kukla gösterisi sunan öğretmen adayı öğrenciler, okul bahçesinin bir bölümünde fen deneyleri diğer bölümünde ise geleneksel çocuk oyunları oynattı.

Kendi tasarladıkları kostümler ile dans gösterisi ve yüz boyama gibi etkinlikler ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşatan NEVÜ’lü öğretmen adayı öğrenciler, ayrıca kendilerinin hazırladıkları uçurtmaları öğrencilere hediye etti.

Şenlik kapsamında yapılan etkinlikler ile ilgili memnuniyetlerini belirten okul idaresi ve öğretmenleri, emeği geçen öğretim üyelerine ve ABD öğrencilerine teşekkür etti.