Eski Başkan Altıok, TİP Genel Başkanı Baş’ın Hacı Bektaş Veli’yi anmak için hazırlattığı broşürlerde bulunan, "Seçim sürecinde Hacıbektaş halkı, Türkiye İşçi Partisi'ne bir görev verdi. Yıllar boyu Hacıbektaş'ı yoksulluğa, bakımsızlığa, işgüzarlığa terk edenlerin enkazını kaldırıp dünyanın gördüğü en büyük bilgeleri yetiştiren bu bölgeyi hak ettiği onurlu makama taşımak için mücadele edeceğiz." yazısına tepki gösterdi.

Altıok, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak TİP Genel Başkanı Baş’a, “TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın Hacı Bektaş Veli Anmaları için hazırlattığı ve dağıttırdığı broşürlerde hem geçmiş yönetimlere hem de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediyeciliğine yapmış olduğu çirkin ifadelerini aynen kendisine iade ediyorum.

Yoksulluğa, bakımsızlığı ve işgüzarlığa terk etmekle suçladığın Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliği olmasaydı, Hacıbektaş’ın ne durumda olacağını senin zihniyetin anlamaz ama Hacıbektaş halkı ve misafir ettiğimiz milyonlarca canımız bilmektedir. Senin egoist kafan basmaya bilir ama şu anda yapılan etkinlikleri finanse eden, temizliğini yapan, güvenliğini sağlayan ve tüm katkıyı sağlayan CHP belediyeleridir. Son söz olarak şunu söyleyeyim, bundan sonra Hacıbektaş’a gelirken üç beş avelin sözüyle hareket etmeyi bırak ve Hacıbektaş halkına CHP’nin nasıl halkçı belediyecilik yaptığını bir sor.” ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

Ürgüp’te su sıkıntısı son buluyor Ürgüp’te su sıkıntısı son buluyor

Eski Başkandan Ti̇p Başkanı Baş'a Tepki2

Muhabir: MEHMET GÜNAY