Ürgüp Haberleri

Ürgüp haberleri ve güncel Ürgüp gelişmeleri, Ürgüp ile ilgili tüm video, Ürgüp fotoğrafları ve Ürgüp haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Kapadokya bölgesinin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Ürgüp, sadece turizm de değil, enerji alanında da bölgeye önderlik etme kararlılığı...

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’u beraberindeki heyet ile makamında ziyaret etti.

Ürgüp Belediyesi, Ürgüp Ticaret Odası ile anlaşma yaparak yeni tapularını aldı. Alınan tapularla birlikte belediyeye ek gelir sağlanacak.

Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdür Yardımcısı Serkan Kaman Ürgüp Sarıhıdır Pompaj Sulaması yenileme işi inşaat sahasında incelemede bulundu.

Ürgüp “AFWEU Fashion Week Cappadocia” uluslararası moda, sanat ve kültür haftası etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Ürgüp’e bağlı Ortahisar beldesinde 3 kişinin üzerinde yapılan arama sonucunda uyuşturucu bulundu.

Ürgüp Belediyesi tarafından Türkiye - İtalya karşılaşması için dev ekran kurulacak.

Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığı Unsurları ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), ekipleri Ortahisar’da bulunan bir otelden hırsızlık yapan 2 zanlıyı...

Ürgüp’e içme suyu sağlayan, ilçeye bağlı Mazı köyündeki içme suyu kuyularından birinde yaşanan arızaya Ürgüp Belediyesi ekiplerince müdahale edildi.

Ürgüp’te yaz Kur'an kursları arasında düzenlenen Halı Saha Turnuvası’nda Arpacızade Camii Kur'an Kursu öğrencileri şampiyon oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla gerçekleşen atamalara ilişkin kararname ile Ürgüp Müftüsü olarak Harun Kılıç görevine başladı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çamlık alanda başlayan yangını söndürmek için yoğun çalışma başlatıldı.