Ürgüp Haberleri

Ürgüp haberleri ve güncel Ürgüp gelişmeleri, Ürgüp ile ilgili tüm video, Ürgüp fotoğrafları ve Ürgüp haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Ürgüp Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Birimi Tarım Danışmanı Emre Yeşil, üreticileri buğdayda kök boğaz hastalığı ile ilgili bilgilendirdi.

Nevşehir Haberleri

Ürgüp İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından Ürgüp 80. Yıl Hanife Memiş Aksoy Rehabilitasyon Merkezinde kalan özel insanlar için Ortahisar kasabasına...

Nevşehir Haberleri

Ürgüp Ziraat Odası aşırı yağışların etkisiyle bitkilerde oluşan karaleke ve külleme hastalığına karşı vatandaşları uyardı.

Nevşehir Haberleri

Ürgüp Belediyesi, YKS sınavına girecek olan öğrencilere özel, stresle mücadelede etmeleri için seminer düzenleyecek.

Yaşam

Devlet Su İşleri (DSİ) 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin, Ürgüp Sarıhıdır Pompaj Sulaması ve Bayramhacılı Hidroeletrik Santrali'nde (HES) incelemelerde bulundu.

Ürgüp

Ürgüp İlçe Müftülüğü tarafından Musalla Cami'nde Miraç Kandili programı gerçekleştirildi.

Ürgüp

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler, Ürgüp Musalla Camii'nde düzenlenen sabah namazı buluşması programında anıldı.

Ürgüp

Ürgüp İlçe Müftülüğü tarafından Miraç Kandili programı düzenlenecek.

Yaşam

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, yazar ve eğitimci Alev Alatlı için taziye mesajı yayımladı.

Ürgüp

Ürgüp Müftülüğü, 6 Şubat depreminin birinci yılında 6 Şubat Depremi Anma ve Gençler Sabah Namazında Buluşuyor Programı düzenleyecek.

Ürgüp

Ürgüp Belediyesi ilçedeki öğrenci ve mezun adayların Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru ücretini karşılayacak.

Ürgüp

Ürgüp Belediyesi tarafından, 6 Şubat Depremlerinin 1. Yıldönümü ve Miraç Kandili Özel programı dolayısıyla düzenlenecek.