Ürgüp Haberleri

Ürgüp haberleri ve güncel Ürgüp gelişmeleri, Ürgüp ile ilgili tüm video, Ürgüp fotoğrafları ve Ürgüp haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Yaşam

Ürgüp Belediyesi emlak, ilan reklam ve çevre temizlik vergisi ödemelerinin son gününün 31 Mayıs olduğunu hatırlattı.

Ürgüp

Kore Kültür Merkezi’nin organizasyonuyla 29 Haziran’da Ürgüp'te Kore'nin ünlü sanatçıları ve çeşitli Kore kültür etkinlikleriyle "K-Kültür Festivali" düzenlenecek.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’u ziyaret etti. Ziyarette her iki başkan Kapadokya ve bölge...

Ürgüp

Mülkiyeti Ürgüp Belediyesi’ne ait Ürgüp’ün panoramik seyir terası konumundaki 28 metrekare kapalı alanlı ve 530 metrekare açık alanlı Temenni Tepesi...

Ürgüp

Ürgüp Belediyesi, ihaleleri halka açık bir şekilde ve aynı zamanda da sosyal medya üzerinden canlı yayınla gerçekleştiriyor.

Ürgüp

Ürgüp Belediyesi “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

Ürgüp’te 13 köyün ortaklaşa düzenlediği programda yağmur duası yapıldı.

Kamu ve özel sektör temsilcilerinin öğrencilerle bir araya geldiği Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Kariyer Günü Kapadokya Üniversitesi Ürgüp Fabrika Yerleşkesinde yapıldı.

Ürgüp

Ürgüp Hanife-Memiş Aksoy Rehbilitasyon Merkezinde eğitim gören özel öğrencilerin yaptığı “El Sanatları Sergisi” açılışı yapıldı.

Ürgüp

Ürgüp Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde konser düzenliyor. Yapılacak konserde ünlü sanatçılar yer alacak.

Ürgüp

Ürgüp ve çevresinde uyumlu ışıklandırma olarak kabul edilen amber (sarı) renkli ışıklı tabelalar, ilçeyi aydınlatmaya başladı.

Ürgüp

Ürgüp Belediyesi Meclisi tarafından Üç Güzeller olarak bilinen mevkiinin adı Peribacaları olarak değiştirildi.