Başkan Bul otelcilerle bir araya geldi Başkan Bul otelcilerle bir araya geldi

Ürgüp Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı fener alayı ile başlayan yürüşten sonra Türk pop ve Latin müziği şarkıcısı Ege'nin konseri ile kutlamaya devam etti.

Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı Ürgüplüler Türk pop ve Latin müziği şarkıcısı Ege'nin şarkıları eşliğinde coşkuyla kutladı.

Düzenlenen etkinlik kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ege, muhteşem sahne performansı ile konser alanını dolduran Ürgüplülere unutulmaz bir gece yaşattı. Başkan Ali Ertuğ Bul ve eşi Aycan Bul’da bu coşkuya ortak olarak sahnede dans ettiler.

10’ncu yıl ve İzmir Marşı’nı ellerinde Türk Bayraklarıyla hep bir ağızdan söyleyen Ürgüp halkı doyasıya eğlendi.

Başkan Bul yaptığı konuşmada “Elimizde Türk bayrakları, yüreğimizde bu vatana duyduğumuz sevgiyle coşabiliyorsak ve Ürgüp'te şölen alanında dolup taşıyorsak, ne kadar güçlü ve kararlı olduğumuzu haykırabiliyorsak bunu kime borçlu olduğumuzu bilmeli ve unutmamalıyız. Dünyaya gelmiş en büyük devlet adamı, en büyük başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına tüm Ürgüp'ten selam olsun, sizlere de selam olsun.” dedi.

441220275 17868467832102292 3219295183590485298 N

Muhabir: YASEMİN EKİCİ