Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Valisi Ali Fidan, başarılı çalışmaları nedeniyle Nevşehir Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu’na başarı belgesi takdim etti.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, okulların eğitim öğretim faaliyetlerini yerinden incelemek ve değerlendirmek üzere gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine devam...

Nevşehir’de Mesleki ve Okul Eğitimi Akreditasyonu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD), Nevşehir’de faaliyet gösteren farklı iş sektörlerini ziyaret ederek firma yöneticileri ile yeni projeler...

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?

Eğitim

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Nevşehir’de "Genç Girişimci Ahiler Projesi’’ kapsamında “Ahilik Kültürü ve Girişimcilik Eğitimi” seminerleri verildi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Muhammed Feyzi Aygün, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’i makamında ağırladı.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un yeni teknik direktörü belli oldu.

Nevşehir genelinde bugün 4 kişi hayatını kaybetti.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına gönderilen araçları test etti.

Nevşehir’de “Tarımda Yeni Dönem Üretim Planlaması ve Yeni Destek Modeli” konulu toplantı düzenlendi.

Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’ndeki dört ayrı sokakta yol ve yaya kaldırımı yenileme çalışması başlatıldı.