Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Türk Eğitim Sen (TES) Nevşehir Şubesi Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) sendika yönetiminde değişim gerçekleşti.

Nevşehir Belediye başkanı Arı, “Nevşehirli hemşehrilerimize hizmet etmek için kanımızın son damlasına kadar gece gündüz demeden çalışacağımıza söz veriyorum.” dedi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Bayanlar Voleybol Takımı “2.Kamu Spor Oyunları”nda büyük bir başarı göstererek şampiyon oldu.

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?

Nevşehir’de, 23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanan 37. Ahilik Haftası kutlamaları çeşitli etkinliklerle başladı.

Nevşehir genelinde bugün 4 kişi hayatını kaybetti.

Ahilik Haftası Kutlamaları çerçevesinde Nevşehir’de oluşturulan Ahilik Haftası Kutlama Komitesi heyeti, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret ederek, gerçekleştirilecek kutlama etkinliklerine...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Nevşehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı ağustos ayı sonu itibarıyla 156 bin 517 oldu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde ve iş birliğinde 11. Uluslararası Toprak Kongresi başladı.

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Mehmet Gülen İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Güncel

Kapadokya’da çekilen “Güzel Aşklar Diyarı” dizisi bu akşam sezona bomba gibi giriş yaparak izleyiciler ile buluşacak.

Güncel

Nevşehir ilçelerinde bugün küçük ek tesis çalışması, özel elektrikçi mühendis çalışması, yeni tesis yapımı ve şebeke bakımı nedeniyle çeşitli bölgelerde...