23-29 Eylül tarihleri arasında kutlanan 37. Ahilik Haftası kutlamaları, Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yücel, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Korkutmaz, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, Nevşehir Karoserciler Odası Başkanı Ramazan Korkmaz, Nevşehir Elektrikçiler Odası Başkanı Mustafa Gök, Nevşehir Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek, Nevşehir Bakkallar Odası Başkanı Yaşar Göncü, Nevşehir Kahveciler Odası Başkanı Necati Daşlıca, Nevşehir Fırıncılar Odası Başkanı Caner Erdoğan, Nevşehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yusuf İbiş ve Birlik Genel Sekreteri Ahmet Özgün’den oluşan heyetin katılımıyla Nevşehir Esnaf Odaları Birliği Çelenginin Atatürk Anıtına konulmasıyla başladı.

Nar’da yeni tapuların dağıtımına başlandı Nar’da yeni tapuların dağıtımına başlandı

Ardından heyet Nevşehir Valisi Ali Fidan makamında ziyaret edilerek hafta etkinlikleri hakkında bilgi verildi.

Ziyarette Vali Fidan, “Başta Nevşehirli esnaf ve sanatkarlar olmak üzere tüm vatandaşların Ahilik Haftasını kutlayarak, hafta boyunca tertip edilecek etkinliklerin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Nevşehir Valiliği ziyareti sonrasında heyet, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Ziyarette açıklama yapan Başkan Arı, “Esnaf ve sanatkarımızın köklü geçmişinin yansıması olan Ahilik Kültürü Haftasını en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Ziyaretlerde NEVESOB Başkanı Pınarbaşı, hafta boyunca yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi vererek, yapılacak olan etkinliklere Vali Fidan ve Başkan Arı’yı davet etti.

Etkinlikler Çarşamba günü yapılacak törenle devam edecek. 

Belediye Başkanı 2Çelenk

Kaynak: HABER MERKEZİ