Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Binası hayırsever Dirikoç ailesi tarafından yaptırılan Nevşehir Fevzi Dirikoç Fen Lisesi, yeni eğitim öğretim dönemine başladı.

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?

Nevşehir genelinde bugün 4 kişi hayatını kaybetti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Çakır, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Durmuş Ali Karakoca ve Nevşehir Adalet Komisyonu...

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta başlangıcını esnaflarla bir araya gelerek ve onların taleplerini dinleyerek geçirdi.

Eğitim

Nevşehir Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Nevşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından projelendirilen, Konya Ovası Projesi (KOP) desteği ile kurulan seralarda ikinci hasat başladı.

Nevşehir Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, kasabada bulunan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti.

Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde yaya kaldırımı ve yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Nevşehir’de drift atarak tehlikeli hareketler sergileyen sürücü, trafik polisleri tarafından yakalandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personelleri, göçmenleri bilgilendirmeye devam ediyor.