Belediyeden yapılan açıklamaya göre, beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret eden MÜSİAD Şube Başkanı Çakır, Arı’ya görevinde başarılar diledi.

Narin gözyaşları içinde defnedildi Narin gözyaşları içinde defnedildi

Ulusal ve uluslararası işadamlarını bir araya getiren ve kamu yararına faaliyet gösteren bir dernek olarak yurt içi ve yurt dışında yürüttükleri çalışmalar hakkında Başkan Arı’ya bilgi veren Çakır, yerel yönetimler ve sanayi iş birliğinin geliştirilmesine yönelik istişarelerde bulundu.

Çakır ve beraberindeki iş insanlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Rasim Arı, “Öncelikle, şehir ekonomimize katkıda bulunan, istihdam yaratan ve yerel iş dünyamızı şekillendiren her birinize teşekkür etmek istiyorum. Sizler, şehrimizin ekonomik büyümesinin temel taşlarısınız ve iş dünyasındaki başarınız, şehrimizin gücünü ve potansiyelini artırmakta. Nevşehir Belediyesi olarak iş dünyamıza destek verebilmek adına şehrimizin uluslararası alandaki rekabet gücünü artırmak ve iş dünyamızın küresel fırsatları değerlendirebilmesi için gerekli adımları atmak adına çeşitli projeler üzerinde çalışıyoruz. Sizlerin bu süreçteki desteği ve işbirliği, bu hedeflere ulaşmamızda kritik bir rol oynayacaktır.” dedi.

Whatsapp Image 2024 09 09 At 17.28.05 (1)

Kaynak: BÜLTEN