Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Magazin

Yıllardır şarkılarıyla birçok kişiyi büyüleyen ünlü sanatçı Kenan Doğulu bayram kıyafetleri ile sevenlerinin eleştirilerine maruz kaldı.

Nevşehir Haberleri

15 Haziran 2024 günü burçları neler bekliyor? Burç yorumlarına göre bugün nasıl geçecek? Bugünün en kazançlı burcu hangisi? Günün en...

Nevşehir Haberleri

Nevşehir’de bayramın ilk gününde kurban kesimi sırasında yaralanan “acemi kasaplar” Nevşehir Devlet Hastanesi acil servisine akın etti.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Valisi Ali Fidan, bayram namazını Alibey Camii’nde kılarak namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektör adayı Prof. Dr. Mehmet Soysaldı Kurban Bayramı mesajı yayınladı.

Nevşehir Haberleri

Türk Kızılay 2024 Yılı Vekaleten Kurban Kampanyası'nda Türk Kızılay Nevşehir Şubesi 81 il arasında Türkiye birincisi oldu.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bayram namazını Bekdik Mahallesi’nde kılarak namaz sonrası vatandaşlarla bayramlaştı.

Nevşehir Haberleri

Bugün Nevşehir ve ilçelerinde nöbetçi eczanelerin listesi şu şekilde.

Güncel

Nevşehir'de bu hafta hava nasıl olacak?

Güncel

Vatandaşlar Nevşehir ve ilçelerinde bayram namazı kaçta kılınacak sorusunu araştırıyor. İşte Nevşehir ve ilçeleri için bayram namazı saatleri…

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Valisi Ali Fidan, “Bu güzel bayram günlerini birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmek, kardeşliğimizi pekiştirmek için fırsata dönüştürelim.” dedi.