Nevşehir Haberleri

nevşehir haberleri ve güncel nevşehir gelişmeleri, nevşehir ile ilgili tüm video, nevşehir fotoğrafları ve nevşehir haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Avanos Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından,  Türkiye’nin farklı üniversitelerinden 12 akademisyenin katılımıyla 'Seramik...

Yaşam

Nevşehir genelinde bugün 5 kişi hayatını kaybetti.

Nevşehir'de bugün neler oldu? 60 saniyede gündemi takip et.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce Nevşehir il geneli için hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesinden kaynaklı zirai don uyarısı yapıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın, göreve gelmesinin ardından yeniden başlattığı Halk Günü uygulaması yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün 81 ilde aynı anda başlattığı “Orman Benim” etkinliği Nevşehir’de de gerçekleştirildi.

NEVÜ

Gülşehir Belediye Başkanı Erkan Çiftci, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılar, İHH tarafından Nevşehir'de düzenlenen protesto gösterileri ve basın açıklaması ile kınandı.

İl Genel Meclisi Başkanı Feralan’a Milletvekili Emre Çalışkan’dan hayırlı olsun ziyareti.

Yaşam

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) tarafından NESİAD Metal Kümelenmesi UR-GE Projesi'nin bir parçası olarak, 1-2 Mayıs tarihlerinde "Finansçı...

NEVÜ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın ve Erkek Spor Tırmanış Takımı, Türkiye Dağcılık Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen ‘ÜNİLİG Spor...

Yaşam

Nevşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı, Belediye Meclis Başkan Vekili Hasan Hüseyin Berber başkanlığında yapıldı.