Kurban Bayramı Haberleri

Kurban Bayramı haberleri ve güncel Kurban Bayramı gelişmeleri, Kurban Bayramı ile ilgili tüm video, Kurban Bayramı fotoğrafları ve Kurban Bayramı haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Kurban Bayramı boyunca ekmek çıkaracak nöbetçi fırınların listesi belli oldu.

Nevşehir Haberleri

Kurban Bayramı tatilinde birçok birimi ile görevde olacak olan Nevşehir Belediyesi, bayram öncesinde mahallelerde temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) canlı hayvan pazarında Kurban Bayramı öncesi son hazırlıklar tamamlandı.

Nevşehir Haberleri

Türk Hava Yolları (THY), Kurban Bayramı tatili için mevcut uçuşlara ek olarak 90 sefer planladığını duyurdu.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda Kurban Bayramı için açık görüş günleri belli oldu.

Nevşehir Haberleri

Gülşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi hazırlıklarına hızlı bir şekilde devam ediyor.

Nevşehir Haberleri

Acil Tıp Uzmanı Dr. Mustafa İpek, bir Kurban Bayramı klasiği haline gelen, sonu acil serviste biten ‘acemi kasap' yaralanmalarıyla ilgili...

Nevşehir Haberleri

Tarım ve Orman İl Müdürü Özgür Memiş, Kurban Bayramı öncesinde hayvan işletmelerinde kontrol amaçlı ziyaretlerine devam ediyor.

Ulusal Haberler

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı öncesinde şehirler arası otobüs işletmeciliği yapan firmalara yönelik denetimlerin hızlandırıldığını bildirdi.

Ulusal Haberler

İslam dünyası için büyük öneme sahip hac ibadeti, 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı içerisinde gerçekleştirilecek.

Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin, Kurban Bayramı dolayısıyla öne çekerek bugün itibarıyla...

Kapadokya

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olması Kapadokya'daki turizmcileri memnun ederken, tesislerde yaşanacak yoğunluğun karşılanabilmesi amacıyla hazırlıklara yöneltti.