Kapadokya Haberleri

Kapadokya haberleri ve güncel Kapadokya gelişmeleri, Kapadokya ile ilgili tüm video, Kapadokya fotoğrafları ve Kapadokya haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Kapadokya bölgesinde çekilen Mahsun Kırmızıgül imzalı “Güzel Aşlar Diyarı” dizi çekimlerinden fotoğraf kareleri gelmeye devam ediyor.

Nevşehir Haberleri

ABD'nin dış istihbarat birimi CIA tarafından 30 Ağustos Cuma günü sosyal medya hesabından yapılan Kapadokya paylaşımı dikkat çekti.

Kapadokya bölgesindeki sıcak hava balonları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla uçuşlarını Türk bayraklarıyla gerçekleştirdi.

Kapadokya

Kapadokya Bölgesinde gezilecek her yeri görebileceğiniz, kendinize özel rota çıkartabileceğiniz hatta birçok noktada ücretsiz sesli rehberlik alabileceğiniz mobil uygulama AdvisorMapp...

Kapadokya

Kapadokya'da sıcak hava balonuna binen şarkıcı Fatih Bulut gökyüzünde şarkı söyledi.

Nevşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Kapadokya Rallisi’nin seremonik startı Kayaşehir’den verildi.

Kapadokya’nın büyüleyici atmosferinde ilk kez düzenlenecek olan Kapadokya Rallisi’nde heyecan başlıyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar'ı ziyaret etti.

Kapadokya’nın mistik ve romantik atmosferinde çekilen “Siyah Kalp” adlı dizi çekimleri tüm hızıyla devam ediyor ve dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

Kapadokya Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL), Kapadokya Alev Alatlı Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adıyla eğitim-öğretim faaliyetlerine...