İHH Haberleri

İHH haberleri ve güncel İHH gelişmeleri, İHH ile ilgili tüm video, İHH fotoğrafları ve İHH haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

İHH Nevşehir aracılığıyla Göremeli hayırsever Nuri Cingil ve eşi adına Afrika’da içme suyu olmayan köye su kuyusu açıldı.

Yaşam

İHH Nevşehir insani Yardım Derneği, bu yıl yine kurbanları dünyanın farklı ülkelerinden mağdur ve mazlum Müslümanlara ulaştıracak.

Yaşam

Nevşehir’de İsrail saldırılarını protesto etmek amacıyla İHH tarafından birer gün arayla düzenlenen oturma eylemi, kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle cuma...

Nevşehir Haberleri

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği, il genelinde 705 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuğa bayram kıyafeti ve ayakkabı yardımı yaptı.

Yaşam

Nevşehir’de yetim çocuklar yararına düzenlenecek programa tüm Nevşehirli hanımlar davet edildi.

Yaşam

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği tarafından, yetim çocuklara yönelik “Karne Şenliği” düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte, çocuklar doyasıya eğlendi.

Yaşam

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği, işgalci İsrail’in saldırılarına hedef olan Gazze’deki sivillere yönelik sıcak yemek dağıtımlarına devam ediyor.

Bugün İHH tarafından Tarık Kesekci Parkı’nda “Şehide Saygı, Vatana Sadakat” programı düzenlenecek.

Yaşam

Nevşehir Genç İHH tarafından, Baykar uçak mühendisi Tarık Kesekci için yarın kabri başında anma programı düzenlenecek.

Nevşehir Genç İHH tarafından, konser ve çeşitli etkinliklerin düzenleneceği “Gençlik Gecesi” gerçekleştirilecek.

İHH Nevşehir Kadın Kolları tarafından, geliri Gazze’deki ihtiyaçlarda kullanılmak üzere hanımlara yönelik program düzenlenecek.

İsrail'in Filistin'de uyguladığı katliamların müsebbibi ABD’nin İncirlik'teki üssünü araçlarla kuşatmak üzere düzenlenecek “Özgürlük Konvoyu”na Nevşehir’den vatandaşlar araçlarıyla katılacak.