Nevşehir'de hava durumu (30 Eylül 2024) Nevşehir'de hava durumu (30 Eylül 2024)

Dünyadaki mazlum coğrafyalara yönelik yardım faaliyetlerinde bulunan Nevşehir İHH’da uzun yıllardır başarılı çalışmalara imza atan Baki Öncel, görevi Tuncay Sesli'ye devretti.

İHH Nevşehir dernek binasında devir teslim töreninde, İHH Genel Merkezi bünyesinde yeni kurulacak Çeyiz Vakfı’nda görev alacak olan Öncel, başkanlığı devrettiği Tuncay Sesli'ye başarı dileklerini iletti.

Tuncay Sesli de İHH’nın gönüllülerden oluşan büyük bir aile olduğunu, yetim çocuklardan engellilere, ihtiyaç sahiplerinden kadim coğrafyalarda mazlumlara kadar yardım elinin uzatıldığını, devraldığı görevin kendisi ve tüm yardımseverler için cennet vesilesi olmasını diledi.

Törene katılan İHH Teşkilatlanma Genel Koordinatörü Ekrem Keleş de, Nevşehir İHH teşkilatının başarılı çalışmalarıyla tanındığını belirterek, “Uzun yıllardır görevini sürdüren Baki Öncel abimiz bundan sonra yetimlerin babası olacak ve evlenen yetim çocukların kurulacak evlerine yardım etmek amacıyla vakfımızda görev alacak. Nevşehir’deki başarılı çalışmalarını vakıf nezdinde de sürdüreceğine inanıyor kendisine başarı diliyoruz” dedi.

Programa, Semerkand Buhara Derneği’nden Ahmet Feralan, Eğitim BİR-SEN Şube Başkanı Harun Öcal, Milli İrade Platformu Başkanı Mustafa Özdemir, Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Mehmet Kahraman, NUDER İl Başkanı İskender Çınar ile İHH gönüllüleri katıldı.

461525775 569398922281622 2188646467941322615 N

Kaynak: HABER MERKEZİ