Derinkuyu Haberleri

Derinkuyu haberleri ve güncel Derinkuyu gelişmeleri, Derinkuyu ile ilgili tüm video, Derinkuyu fotoğrafları ve Derinkuyu haberleri Muşkara Haber - Nevşehir Haberleri sitemizde


Nevşehir Haberleri

Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, sıcak asfalt uygulamasının başladığını duyurarak, “vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Derinkuyu

Derinkuyu Belediyesi ekipleri ilçedeki bozuk yolların onarımı için çalışmalarına hız verdi.

Derinkuyu

Araştırmacı Yazar Oğuz Özdem, Ressam Yazar Osman Aytekin, Ressam Şair Mustafa Hamiş ve Heykeltıraş Adem Erikçi'nin bugünkü durağı Derinkuyu oldu.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Derinkuyu’nun mahalle ve köylerinin muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Derinkuyu

Derinkuyu Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan Hakkı Atamulu Kültür Parkı’nın eksiklerini gidererek, estetik hale getirme çalışmalarına devam ediyor.

Derinkuyu

Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce, rakibi MAK-SAN Otomotiv’i 2-0 mağlup eden Derinkuyugücü U12 takımını ödüllendirdi.

Nevşehir Haberleri

Derinkuyu’da 2024 yılı biçerdöver biçim fiyatları belli oldu.

Nevşehir Haberleri

Derinkuyu’ya bağlı Yazıhüyük kasabasına yapılan kapalı pazar yerinin inşaatında sona gelindi.

Nevşehir Haberleri

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Derinkuyu’da ziyaretlerde bulundu.

Derinkuyu

Derinkuyu Kütüphanesine Çakıllı Köyü Şehit Cihan Çiftçibaşı Ortaokulundan 169 adet kitap bağışlandı.

Derinkuyu

Derinkuyu Belediyesi ekipleri mesai saati gözetmeksizin ilçenin farklı noktalarındaki yollarda bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.