Ekipler, Belediye Başkanı Taner İnce’nin talimatları doğrultusunda çarşı merkezinin yollarını kilitli parke taşı döşerken, ilçe girişinde ve Atatürk Caddesi’nde de sıcak asfalt uygulamasına başladı.

Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İnce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ilçenin en önemli sorunlarından birisi olan bozuk yolların vatandaşlar için oluşturduğu rahatsızlığın farkında olduklarını belirtti.

Sorunu bir an önce çözmek istediklerini söyleyen İnce, “Vatandaşlarımızı hak ettiği güzel yollara kavuşturmak için göreve geldiğimiz günden bu yana kesintisiz ve yoğun bir mesai harcıyoruz.

Bir yandan çarşı merkezimizin yollarını kilitli parke taşı döşeyerek düzeltirken diğer yandan da ilçe girişimizin yollarını düzeltmek için ilk adımı atıp sıcak asfalt uygulamasını başlattık.

Derinkuyu kültürel değerlerine sahip çıkıyor Derinkuyu kültürel değerlerine sahip çıkıyor

Atatürk Caddesi üzerindeki (Asfalt bitişi ile parke taşının başladığı kısım) bozuk yolu sıcak asfalt yapıp ilçemize yakışır hale getirerek sizlere hak ettiğiniz yol konforunu sağlayacağız.” dedi.

450926187 802855635357962 5474293009188613026 N

Muhabir: RAVZA NUR BAYDEMİR