Kültür - Sanat

“Güzel Aşklar Diyarı” dizisi okuma provaları başladı

Kapadokya’da çekilecek olan ve Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyan ‘Güzel Aşklar Diyarı’ dizisi okuma provası başladı.

Abone Ol

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğuna oturduğu bu romantik dizisi doğanın ve tarihin bütünleştiği Kapadokya’da çekilecek. Projenin çekimleri Kapadokya’nın yanı sıra Karadeniz Bölgesi ve Diyarbakır’da yapılacak.

Yeni sezonun en iddialı dizisi 'Güzel Aşklar Diyarı', Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak. Mahsun Kırmızıgül imzası taşıyan projenin startı okuma provasıyla verildi. Dizinin müzikleri de Mahsun Kırmızıgül imzalı olacak.

Güzel Aşklar Diyarı dizisi, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki insanların yaşamlarını, kültürlerini, sorunlarını ve umutlarını konu alacak. Dizi, izleyicilere masalsı bir aşk hikayesi sunarak, Türkiye'nin çeşitli yönlerini keşfetme fırsatı verecek.

Yapımını Boyut Film’in yaptığı "Güzel Aşklar Diyarı"nın güçlü oyuncu kadrosunda; Halil Ergün, Meltem Cumbul Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltısu Alyanak gibi isimler yer alıyor.