CHP Gençlik Kollarının 81 ilde başlatmış olduğu “Kadına yönelik şiddet, uyuşturucu ile etkin mücadele ve sokaklarda huzur” başlıklı imza kampanyası Nevşehir’de de kadın kolları ile hazırlanan ortak bir çalışma ile başlatıldı.

‘Hakikat Yansımaları’ semineri düzenlenecek ‘Hakikat Yansımaları’ semineri düzenlenecek

CHP Nevşehir İl Başkanlığı önünde stant kuran CHP Gençlik Kolları ve Kadın Kolları imza kampanyası başlattı.

Burada konuşan Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Seviç, “Ülkemizde şuan ciddi bir huzur problemi var. Nevşehir’de de bu problem her geçen gün artarak devam ediyor. Bu suçları işleyenlerin yanı sıra bu suçların asil faillerinin ortaya çıkmaması veya üzerinin kapatılması ülke genelinde vatandaşlarımızda ciddi bir huzursuzluk hissettiriyor. CHP olarak bugün muhalefetin gereğini yarın da iktidara gelip hükümetin gereğini yaparak elimizi taşın altına koymaktan asla çekinmeyeceğimizi belirtmek isteriz.” dedi.

“ŞİDDETİN İSTİSMARIN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ”

Kadın Kolları İl Başkanı Yeliz Topraktepe ise, “Çok gurur verici direnişler izledim. “Biz ne yapabiliriz ki?” diyen herkese “direnebiliriz, sesimizi daha gür bir şekilde çıkarabiliriz” diyorum her seferinde. Biz de kendi bölgemizde elimizden geldiğince bir ses çıkarmaya çalıştık. Yaptığımız etkinlikte Nevşehir’de kadınlarımızın ve erkeklerimizin imza kampanyamıza destekleri oldukça büyük. Şiddetin istismarın her türlüsüne karşıyız. Birlikte çok daha güçlüyüz!” dedi.

Whatsapp Image 2024 10 12 At 15.06.36Whatsapp Image 2024 10 12 At 15.06.36 (1)

Muhabir: MEHMET GÜNAY