Spor

Bölge müsabakalarında Nevşehirli yüzücülerden büyük başarı

Nevşehir Gençlik Merkezi Spor Kulübü ile Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakaları’nda büyük başarı elde etti.

Abone Ol

4 - 5 Kasım tarihlerinde Kayseri’de düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakaları’na 4. Bölgede toplamda 32 il katılım sağladı.

Müsabakalara katılan Nevşehir Gençlik Merkezi Spor Kulübü ile Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları büyük başarı sağladı.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü, bölge müsabakalarında toplamda 22 madalya ile mix bayrak takımı ikinci, erkek takımı üçüncü oldu.

Bireyselde 12 yaş barajlarını geçen Berra Çeltik ve Selin Dinç Denizli'de yapılacak olan Türkiye finallerine,11 yaşta Eymen Turan, Ceren Civan, Batın Berk Durmaz, Emine Yiğit, Barış Ersoy ise Samsun'da düzenlenecek olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir sporcuları ve antrenörleri Duygu Özen ile Eyüp Emre Cıncık’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.