Burada konuşan Başkan Bul, Ürgüp’ün tarihi ve coğrafyasıyla sinema başta olmak üzere birçok sektöre ilham kaynağı olduğunu belirtti. .

Kapadokya Rallisi’nde start verildi Kapadokya Rallisi’nde start verildi

Dizi/Film sektörünün doğal platosu olan Ürgüp’te bu ve buna benzer her projeni kendilerini heyecanlandırdığını belirten Bul, “Özellikle yurt dışına dizi/film pazarlayan dünyanın 2. Ülkesi olmamız ve bu sektörün önemli bir yerini Ürgüp ve Kapadokya alıyor olması bölge reklamı açısından çok önemli. Ben bu ve bu tarz projeleri bölgemizde buluşturan herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bizi tüm samimiyeti ile ağırlayan başta Mahsun bey olmak üzere tüm dizi ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Mahsun Kırmızıgül de Ürgüp’te daha öncede projeler yaptığını belirterek, “Bu coğrafyanın atmosferi ve yaşayan halkı beni çok etkiliyor. Bölge halkı gibi Başkanımız Ali Ertuğrul ve Başkan Yardımcımız Ali Ertuğrul beyde bizleri çok sıcak kanlı karşıladı ve nezaket gösterip ziyaret ettiler. Kendilerine hem nezaketleri için hem göstermiş oldukları destek için, şahsım, ekibim ve dizi/film sektörü olarak teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 08 25 At 19.22.29 (1)

Kaynak: HABER MERKEZİ