Belediyeden yapılan açıklamada, Başkan Arı, makamında Özel Simya Koleji Kültür ve Edebiyat Kulübü öğrencilerini konuk etti. Öğretmenleri ile birlikte Arı’yı ziyaret eden öğrenciler, okulun Kültür ve Edebiyat Dergisi için Arı ile bir röportaj yaptı.

Öğrencilerin belediyecilik hizmetleri hakkında sorularını cevaplandırarak Nevşehir Belediyesinin devam eden ve gerçekleştireceği eğitim, gençlik, kültür ve sanat projeleri hakkında bilgiler veren Arı, daha sonra öğrenciler ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Belediye olarak gençlere ve eğitim projelerine her zaman büyük destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini vurgulayan Arı, “Çünkü biliyoruz ki, bir toplumun gerçek gücü, o toplumun gençlerinin eğitimiyle şekillenir. Geleceğimizin liderleri, bilim insanları, sanatçıları ve girişimcileri gençlerimiz olacak. Bizler de bu sürecin destekçileri olarak, onların en iyi şekilde yetişmeleri için gereken tüm adımları atıyoruz. Gençlerimizin potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmaları için çeşitli projeler ve programlar sunuyoruz. Spor, kültür ve sanat alanlarında sağladığımız imkanlarla onların yeteneklerini keşfetmelerini ve geliştirmelerini destekliyoruz. Gençlerimiz, sadece akademik anlamda değil, sosyal ve kültürel anlamda da gelişmesini arzuluyoruz. Bu bağlamda düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler, atölye çalışmaları ve yarışmalar, gençlerimizin kendilerini ifade etmelerine ve toplumsal becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Onların başarısı, sadece bireysel değil, toplumsal bir başarıdır ve biz bu başarıya ulaşmak için birlikte çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanında olacağımızı bilmenizi isterim.” dedi. 

Öğrenciler için “Ulaşım Desteği” devam edecek mi? Öğrenciler için “Ulaşım Desteği” devam edecek mi?

Whatsapp Image 2024 08 30 At 12.03.20

Kaynak: BÜLTEN