Lale Sanayi Sitesi 14. blokta bulunan mobilyacı esnafları ziyaret eden Başkan Arı, esnafların talep ve önerilerini dinleyerek sorularını cevaplandırdı.

Nevşehir Belediyesi’nin çeşitli projeleri hakkında esnafları bilgilendirerek istişarelerde bulunan Arı, “Sanayi esnaflarımız olarak sizler üretim tesisleriniz ve işletmeleriniz ile hem yerel istihdam sağlıyor hem de şehrimizin ticaret hayatına canlılık kazandırıyorsunuz. Belediye olarak, sanayideki küçük esnafın karşılaştığı zorlukları anlamak ve bu zorluklara çözümler geliştirmek bizim her zaman önceliğimizdir. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretler ve bu tür toplantılar, sizlerin ihtiyaçlarını, beklentilerini ve karşılaştığınız engelleri daha iyi kavramamız için önemli fırsatlar sunuyor. Sizlerin belediye olarak bizlerden beklentilerini biliyor ve bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

Kapadokya’da dünya çapında bir organizasyon yapılacak (video) Kapadokya’da dünya çapında bir organizasyon yapılacak (video)

Başkan Arı’ya, Lale Sanayi Sitesindeki incelemeleri ve ziyaretleri sırasında İYİ Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan İler ve Veli Kırşehirli ile bazı belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Whatsapp Image 2024 09 11 At 08.56.09

Kaynak: HABER MERKEZİ