Nevşehir Haberleri

Başkan Arı, işyeri açılış törenlerinde vatandaşlarla buluştu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 15 Temmuz Mahallesi ve Güzelyurt Mahallesi’nde işyeri açılışlarına katıldı.

Abone Ol

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Arı, Güzelyurt Mahallesi 80. Yıl Bulvarı’nda Kars yöresine ait süt ürünleri satışı gerçekleştiren Kars Yöresel ve 15 Temmuz Mahallesi’nde bulunan Akdent Ağız ve Diş Sağlığı Polikiliniği’nin açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Yardımcısı İbrahim Yüzer ile birlikte katıldığı açılış töreninde işyeri sahiplerine hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek tebrik eden Başkan Arı, törene katılan vatandaşlarla da sohbet etti.

Arı, “Yatırımcılarımızın cesur adımları ve girişimcilik ruhu, şehrimizin geleceği için büyük bir umut kaynağı. Bu tür yatırımlar, sadece istihdam yaratmakla kalmıyor, aynı zamanda şehrimizin ticaret hacmini de genişletiyor. Yatırımcılarımızın katkılarıyla, şehrimizin ekonomik potansiyelini daha da artırmayı hedefliyoruz. Belediye olarak, girişimcilerimize her zaman destek olmaya ve şehrimizin kalkınmasını teşvik etmeye devam edeceğiz. Şehrimizin her köşesinde yeni fırsatlar yaratmak ve hep birlikte daha güzel bir gelecek inşa etmek için çalışacağız.” dedi.