Nevşehir Belediyespor

Başkan adayı Demirel “Delikanlıca istifa edin defolun bu takımın başından”

Nevşehir Belediyesporun olağanüstü kongreye gitmesi için imza toplayan Başkan adayı Mehmet Demirel, yönetime ateş püskürdü.

Abone Ol

Nevşehir Belediyesporun olağanüstü kongreye gitmesi için imza toplayan Başkan adayı Mehmet Demirel, yeni sezonda takımın giyeceği forma, teknik direktör ve sportif direktörün ardından sezon öncesi kamp yerlerini dahi açıklayarak kulübü almaları halinde tüm planlamaların hazır olduğunu duyurdu.

Nevşehir Belediyespor Balkan Adayı Demirel sosyla medyada yaptığı paylaşımda, Kulübün transfer yasağının bulunduğunu ve bu nedenle mevcut yönetimin transfer yapamayacağını öne süren Mehmet Demirel, yönetimi bir kez daha istifaya davet ederek, “Bütün takımlar futbolcu transferi yaparak show yapıyor Nevşehirsporu yönetenlerde başka şeyler peşinde koşuyor. Madem transfer yasağınız yok neden transfer yapmıyorsunuz?. Yapamazsınız Çünkü geçen sezon oynattığınız çocukların parasını ödemediniz size futbolcu gelir mi?  Azıcık bu takıma iyilik yapmak istiyorsanız delikanlıca istifa edin defolun bu takımın başından!

Bu Size Son Çağrım! Buradan Nevşehirspor kamuoyuna sesleniyorum. Neden herkes sus pus neden sessiniz çıkmıyor, tepki vermiyorsunuz? Bunların nesinden çekiniyorsunuz takım göz göre göre sezon başlamadan küme düşüyor. Allah aşkına vicdanı olan Nevşehirli hemşerilerim gerçekten o çok sevdiğiniz takım bir şovmenin elinde oyuncak olmuş nasıl sabır edebiliyorsunuz Allah aşkına” dedi.