Güçlü bir yönetim kadrosu oluşturmak için çalışmalara başladığını ifade eden Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan adayı Demirel, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Nevşehir Belediyespor bugün kader maçına çıkacak Nevşehir Belediyespor bugün kader maçına çıkacak

Demirel açıklamasında,  “Çok değerli Nevşehir Belediyespor sevdalısı hemşehrilerim. Gözağrımız, sevdamız ve hayallerimiz olan Nevşehir Belediyespor başkanlığı için yoğun destek ve istek ile bir yola çıkmış bulunuyoruz. Birbirinden değerli, çok güzel bir yönetim oluşturarak şehrimizin göz bebeği takımımıza sahip çıkıp, daha iyi yerlerde, daha üst liglerde ve özellikle de Nevşehirli gençlerimize sahip çıkıp altyapısı çok güçlü bir takım oluşturarak mücadele etmek için uzun vadeli bir başarı için yola çıkıyoruz. Bu yolda desteğini hissettiğimiz Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı’ya teşekkür ediyoruz. Geçmiş dönemde kulüp başkanlığı ve yöneticilik yapmış hemşehrilerimizin, Nevşehir Belediyespor sevdalısı taraftarlarımızın da yanımızda olduğunu hissediyor ve bekliyoruz.

Bizleri destekleyen değerli kulüp üyelerimizden olağanüstü kongre kararı almalarını istiyoruz. Bunun zaruri bir ihtiyaç olduğunu, acil ve bir an evvel takımımıza birlik ve beraberlik içinde sahip çıkmayı bir görev ve sorumluluk olarak görüyoruz. “ ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AHMET KORKMAZER