Nevşehir Haberleri

AK Parti’nin 23'üncü yıl dönümü kutlandı

Başkan Kemikkıran, “AK Partimiz umudun, geleceğin ve icraatın adı mottosuyla sizlerin de destekleriyle ve gayretleriyle emin adımlarla devam edecektir.” dedi.

Abone Ol

AK Parti’nin 23. kuruluş yıl dönümü, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nın organizasyonu ile kutlandı.

Düzenlenen programa AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, AK Partili belediye başkanları, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Gençlik Kolları Başkanı Necati Yurtbilir ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen program İstiklal Marşı okunması ile başladı.

“BAŞARILARLA DOLU BİR 23 YILI GERİDE BIRAKTIK”

Başkan Kemikkıran, başarılarla dolu bir 23 yılı geride bıraktıklarını belirterek, “Erdemliler Hareketi tam da bugün 14 Ağustos 2001’de AK Parti adı ile siyaset sahnesine çıktıktan sonra 23 yıldır bu necip millete hizmet etme bahtiyarlığına sahip olmuştur. Girdiğimiz ilk seçimlerde 3 Kasım 2002 tarihinde iktidara gelen partimiz ‘Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganı ile çıktığı siyaset meydanında milletimizin desteğiyle bu süreçte 4 başbakan ve 2 cumhurbaşkanı çıkarmıştır.” dedi.

Türkiye Yüzyılı’nın inşası için verilen mücadelenin AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devam edeceğini aktaran Kemikkıran, “Başta insan hak ve özgürlükleri olmak üzere ulaştırma, sağlık, savunma sanayi gibi birçok alanda reform niteliğinde hizmetler üreten AK Partimiz umudun, geleceğin ve icraatın adı mottosuyla sizlerin de destekleriyle ve gayretleriyle emin adımlarla devam edecektir. Bu kutlu yolda kuruluşundan bugüne kadar hizmet eden tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ahirete irtihal edenlere Rabbimden rahmet diliyorum. Nice yıllara kavuşmak temennisiyle.” diye konuştu.

“BİRÇOK ZORLUĞU HEP BERABER GÖĞÜSLEDİK”

Milletvekili Özgün de, “Bir zamanlar gazetelerin manşetlerinde "Muhtar bile olamaz" başlıklarıyla karalanmaya çalışılan bir lider, halkından aldığı güçle Cumhurbaşkanlığı makamına yükseldi ve Türk tarihinin unutulmaz liderleri arasında yerini aldı.” dedi.

AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar Erdoğan’ın yol arkadaşı olmaktan hep mutlu olduklarını ve gurur duyduklarını söyleyen Özgün, “Elbette, bu günlere kolay ulaşmadık. Birçok zorluğu hep beraber göğüsledik; sayısız seçimler, referandumlar, atlatıldı. E-Muhtıralar, parti kapatma davaları, Gezi olayları, Kobani olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimi gibi olumsuzluklar hamdolsun, Cumhurbaşkanımızın kararlılığı milletimizin feraseti ve cesareti ile bertaraf edildi. AK Parti, kuruluşundan bugüne kadar sayısız eser ve hizmet üretti. Güçlü liderlik ve kararlılıkla, Türkiye’miz hem bölgesinde hem de dünyada söz sahibi bir ülke haline geldi. Bunun mimarı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler de teşkilat üyeleri olarak her daim onun yanında olduk ve bundan sonra da olmaya, var gücümüzle destek vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

“SAMİMİ BİR ŞEKİLDE GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ”

İnsanlara hizmet etme yolunda, inşallah daha uzun yıllar boyunca, Cumhurbaşkanının önderliğinde, insanlığa hizmet etmeye gayret göstereceklerini vurgulayan Milletvekili Özgün konuşmasına şöyle devam etti: “Teşkilat olarak, birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden gelmeye devam edeceğiz. Hep birlikte, el ele, omuz omuza vererek sağlam bir kale gibi duracağız. Hasbi ve samimi bir şekilde gönüllere dokunacağız. 23 yıldır süregelen başarı öykümüzü daha nice yıllara taşıyacağımıza inancımız tamdır. Rabbim, yaptığımız işlerde bizleri muvaffak eylesin, birlik ve dirliğimizi daim kılsın.”

Konuşmaların ardından katılımcılara AK Parti’nin 23 yıllık hizmetlerini anlatan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin 23. yılını kutladığı video izletildi.

Programın sonunda ise katılımcılara ikramlarda bulunuldu.