Hacıbektaş Şenliklerinde dört dalda ödül verilecek Hacıbektaş Şenliklerinde dört dalda ödül verilecek

Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekilen dizinin çekimlerinden yansıyan kamera arkası fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Dizi, Kapadokya’nın en köklü ailelerinden biri olan Alaca ailesinin gizemli ve entrika dolu hikayesini, iki yabancının büyük aşkı eşliğinde anlatıyor. Dizide, Deniz’in (Özgü Kaya) sürpriz gelişi ile birlikte aile içindeki dengeler tümüyle değişiyor.

Güzel Aşklar Diyarı dizisi, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki insanların yaşamlarını, kültürlerini, sorunlarını ve umutlarını konu alacak. Dizi, izleyicilere masalsı bir aşk hikayesi sunarak, Türkiye'nin çeşitli yönlerini keşfetme fırsatı verecek.

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğuna oturduğu bu romantik dizisi doğanın ve tarihin bütünleştiği Kapadokya’da çekilecek. Projenin çekimleri Kapadokya’nın yanı sıra Karadeniz Bölgesi ve Diyarbakır’da yapılacak.

Yapımını Boyut Film’in yaptığı "Güzel Aşklar Diyarı"nın güçlü oyuncu kadrosunda; Halil Ergün, Meltem Cumbul Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltısu Alyanak gibi isimler yer alıyor.

G U3 R Eho Wc A A Vt LzG U3 R Ehn Wc A A S Pu WG U3 R Ehp X Y A Aa74W

Muhabir: ÖZLEM EKİCİ