Nevşehir Haberleri

AK Parti heyeti ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün ve AK Parti Nevşehir Belediye başkan adayı Mehmet Savran, Türk Kızılay’ı Nevşehir Şubesi ve NEVESOB’u ziyaret etti.

Abone Ol

AK Parti, yerel seçimler öncesinde esnaf ve vatandaşların yanı sıra sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerini de yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Milletvekili Özgün, başkan adayı Savran ve partinin il ve merkez ilçe teşkilatı yöneticileri bugün Türk Kızılay’ı Nevşehir Şubesi ve Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını (NEVESOB) ziyaret etti.

Milletvekili Özgün ve Savran, ziyaretlerde Kızılay Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek ve NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı’dan çalışmaları hakkında bilgi alarak talep ve önerilerini dinledi.

Türk Kızılay’ı Nevşehir Şubesi ve NEVESOB başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Savran, “Nevşehir’de görev sürem boyunca her zaman sivil toplum örgütleri ve odalarımızla uyumlu bir şekilde çalıştık. İnşallah yeni dönemde de sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.