Nevşehir Belediyespor

Aday Demirel “Nevşehir Belediyespor için sessiz kalma”

Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkan adayı iş insanı Mehmet Demirel, Nevşehir Belediyespor sevadalısı olan tüm Nevşehirlilere ve Nevşehir Belediyespor üyelerine çağrı da bulundu.

Abone Ol

Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkan adayı iş insanı Mehmet Demirel, Nevşehir Belediyespor sevadalısı olan tüm Nevşehirlilere ve Nevşehir Belediyespor üyelerine çağrı da bulunarak ,kulüp adına zaman geçirmeden Olağanüstü Kongre Kararı almak için seslerini yükseltmeleri çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Nevşehirli iş insanı Mehmet Demirel paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “ Değerli hemşerilerim, saygıdeğer Nevşehirspor sevdalıları, bilindiği gibi bir yola çıkmış bulunuyoruz. Bizler Başkan Adayı ve Yönetim Kurulu olarak acilen hemen kongre kararı alınmasını istiyoruz. Çok ciddi bir takım kurduk inşaallah hocamızda çok değerli bir insan o da biran evvel takımı hazırlamak için sabırsızlanıyor. Bu iş geciktikçe yine aleyhimize olabilir çünkü anlaştığımız birbirinden kaliteli futbolcularımız bizden haber bekliyor. Hemen kolları sıvayıp transferlerimizi açıklayıp Bismillah deyip sezon hazırlıklarına başlamalıyız.

Her yıl olduğu gibi bu yılda geç kalıp takıma zarar vermeyelim. Onun için Nevşehir kamuoyuna sesleniyorum sizlerde bu beceriksiz ve vurdumduymaz tek derdi para koparmak olan, onun içinde çamurlaşan alçaklaşan iftiracı bu kişileri bir an evvel takımdan uzaklaştırmak için sesinizi çıkarmanızı daha yüksek sesle konuşmanızı istiyorum.

Özellikle sessiz kalan taraftar gurubumuzdan rica ediyorum bu işe sessiz kalmayalım. Şu ana kadar takım teknik kadromuz büyük ölçüde tamam olup çok önemli futbolcu kadromuzu da yeni transferlerimiz ile anlaşmış durumdayız. Önemle hazırlanan 5 çeşit süper lig ayarında takım forma ve malzemelerimiz içinde iyi bir marka ile anlaştık ve çok ciddi marka sponsorlarımız da bizden haber bekliyor.

Yeni sezona bomba gibi bir takım hazırladık bir an evvel ligimizin başlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz yine yeniden şampiyonluk yolunda beraberce omuz omuza taraftarlarımızla yürüyeceğiz inşallah. Küme düşmeye değil şampiyon olmaya oynayan bir Nevşehirspor şimdiden hayırlı olsun Allah bizleri utandırmasın” dedi.

Öte yandan Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkan adayı iş insanı Mehmet Demirel’i , Kelkitspor Başkanı Muammer Doğan ziyaret ederek bir süre görüştü.

Demirel ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “ Kelkitspor başkanım değerli Muammer Doğan bey, bizleri ziyaret etti, onurlandırdı ve şeref verdi.

Kelkitspor ve Nevşehirspor kardeş kulüp oldu. Her zaman böylesi değerli dostların bilgilerine, tecrübelerine ihtiyacımız vardır. Kendisine bize getirdiği hediye forma ve plaket için teşekkür ediyoruz. İnşaallah her daim dostluk ve muhabbetimiz devam edecektir” ifadelerine yer verdi.