Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı süren Vertra Steel Fabrikası, inşaatın yüzde 77'sinin tamamlanmasıyla sona yaklaşmış durumda. 2021 yılında temeli atılan ve Türkiye’nin önemli sanayi yatırımlarından biri olarak kabul edilen fabrika, kısa sürede üretime geçmeye hazırlanıyor.

FABRİKA MÜDÜRÜ FOROUHAN: "FABRİKA İNŞASININ YÜZDE 77'SİNİ TAMAMLADIK"

Vertra Steel Fabrika Müdürü Farshad Forouhan, fabrikanın inşaatında yüzde 77'lik tamamlanma oranına ulaşıldığını belirterek, süreç hakkında bilgi verdi. Forouhan, fabrikanın hızla ilerleyen inşaatının ardından kısa süre içinde üretim faaliyetlerine başlamayı hedeflediklerini ifade etti.

ÇELİK KÜTÜK ÜRETİMİ YAPILACAK

Ceyhan'da inşa edilen Vertra Steel Fabrikası, özellikle özel boyutlu çelik kütük üretiminde Türkiye’nin yeni merkezlerinden biri olmaya aday. Bu yatırımla birlikte, Ceyhan Organize Sanayi Bölgesi'nin bölgedeki sanayi faaliyetlerinde önemli bir artış yaşanması bekleniyor.

VERTRA ÇELİK ENDÜSTRİ: KÜRESEL ÇELİK SEKTÖRÜNDE YENİ BİR GÜÇ OLMAYA ADAY

Vertra Çelik Endüstri, çevre dostu ve sürdürülebilir üretim anlayışıyla dikkat çekiyor. Şirket, karbon nötr ve yeşil mutabakat hedeflerine uygun olarak mevcut ve yeni yatırımlarını yürütüyor. Küresel çelik sektöründe önemli bir aktör olmayı hedefleyen Vertra Steel, bu doğrultuda çevreye duyarlı üretim süreçlerine odaklanıyor.

KALİTE STANDARTLARINDA LİDERLİK HEDEFİ

Vertra Steel, kalite ve uluslararası standartlara verdiği önemle sektörde kendini konumlandırıyor. Şirket, müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmak amacıyla ileri teknoloji ve uzmanlıkla donatılmış bir üretim tesisi kuruyor. Bu vizyon, Vertra Steel’in hem ulusal hem de uluslararası pazarda rekabet gücünü gösteriyor.

BÖLGEYE İSTİHDAM VE EKONOMİK KATKI

TBMM, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın katılacağı olağanüstü toplantıya hazırlanıyor TBMM, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ın katılacağı olağanüstü toplantıya hazırlanıyor

Vertra Steel Fabrikası'nın faaliyete geçmesi, Ceyhan ve çevresi için önemli bir istihdam kaynağı olacak. Fabrikanın tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki iş gücü ve ekonomik kalkınmanın da önemli ölçüde artması bekleniyor. Vertra Steel, Ceyhan için yeni bir ekonomik dinamizm yaratmayı hedefliyor.

Whatsapp Image 2024 08 09 At 20.35.19 (1)Whatsapp Image 2024 08 09 At 20.35.20Whatsapp Image 2024 08 09 At 20.35.19

Kaynak: HABER MERKEZİ