NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Topluluğu tarafından NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu’nda düzenlenen programa; NEVÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Fındık ve Prof. Dr. Şahlan Öztürk, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu, NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. İlhan Güllü, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Deviren, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, üniversitenin akademik ve idari personeli, öğrenciler ile davetliler katıldı.

Hünkâr Hacı Bektaş Veli’nin ismiyle özdeşleşen üniversitede gençlerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Ali Fidan,  Nevşehir’in her alanda olduğu gibi eğitim-öğretim alanında da huzurlu ve güvenli bir şehir olduğunu ifade etti. Sahip olduğu nüfusuyla birlikte yılda 5 milyon yerli ve yabancı turisti misafir eden Nevşehir’in ayrıca, turizm ve tarımsal üretim çeşitliği ile de ön plana çıkan bir şehir olduğunu söyledi.     

Rektör Aktekin 4 yılda neler gerçekleştirdi? Rektör Aktekin 4 yılda neler gerçekleştirdi?

Konuşmasının devamında eğitim ve kariyer hayatıyla birlikte deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Vali Fidan, eğitim hayatı ve meslek hayatında başarı için kişisel gelişimin gerekliliğini vurgulayarak, kariyer hayatında ikinci bir dilin önemine değindi.

Vali Fidan konuşmasının sonunda ayrıca öğrencilerin Nevşehir hakkında merak ettiği Valiliğin işleyiş düzeni, Nevşehir'de yürütülen çalışmalar, gençler için yapılan yatırımlar ve bir ilin bürokratik anlamda nasıl bir düzende olduğu hakkında sorularını cevapladı.

Söyleşi programı Fındık’ın Vali Fidan’a plaket takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.

Vali Fidan Nevü Öğrencileriyle Söyleşide Buluştu (5)Vali Fidan Nevü Öğrencileriyle Söyleşide Buluştu (4)

Kaynak: HABER MERKEZİ