Nevşehir Haberleri

Ürgüp’ü en iyi sen anlat yarışması başlıyor

Ürgüp Belediyesi tarafından ilçenin tanıtımını hedefleyen “Ürgüp’ü en iyi sen anlat video yarışmasında birinci olana 3 gece 4 gün konaklama ve balon turu hediyesi verilecek.

Abone Ol

“Reels videosu ile Ürgüp’ü en iyi sen anlat, hediyeleri kazan” başlıklı yarışma, 30 yaş altındaki gençlerin katılımına açık olacak.

Ürgüp Belediyesinden yapılan bilgilendirmeye göre, yarışmaya katılmak isteyenlerin, Instagram Reels formatında maksimum 60 saniyelik bir video hazırlaması gerekiyor. Hazırlanan videolar, Ürgüp'ün tanıtımını amaçlamalıdır.

Ücretsiz olarak katılabilecek yarışmada, Ürgüp Belediyesi tarafından seçilecek 3 video, 4 Ekim tarihinde Ürgüp Belediyesinin Instagram hesabında yayınlanacak.

En çok izlenme (oynatım) alan video, yarışmanın kazananı olacak ve sahibine bir kişilik 3 gece 4 günlük Ürgüp'te otel konaklaması ile bir kişilik balon uçuşu hediye edilecek.

Yarışmaya katılmak isteyenler, başvurularını 30 Eylül tarihine kadar yapabilecek.

Kazanan video ise 1 Kasım tarihinde Ürgüp Belediyesinin Instagram hesabında duyurulacak. Yarışma kapsamında, sahte veya bot kaynaklı izlenme ve beğeni tespit edilen katılımcıların videoları değerlendirmeye alınmayacak.