Nevşehir Haberleri

Ürgüp’te “Kendini Keşfet” semineri kayıtları başladı

Ürgüp Belediyesi kadınlara özel “Kendini Keşfet”  semineri düzenleyerek kadınların öz kimliğini bulmalarını sağlayacak.

Abone Ol

Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenen “Yaşama dair Buluşmalar” serisinin ilk buluşması olan “Kendini Keşfet” seminerini Arzu Sakızlı yönetiminde verilecek.

27 Temmuz cumartesi günü 19.00-21.00 saatleri arasında Ürgüp Belediyesi Kültür ve Sanat Akademisi’nde ücretsiz yapılacak seminere kayıtlar başladı.

Yapılacak seminerde,  anne babamızın kızı, kardeş birliğinin parçası, birilerinin arkadaşıyız. Belki eşiz, anneyiz. Evimizin aşçısı, temizlikçisi, ama her zaman gerçek sahibiyiz. Dışarıda da rollerimiz olabilir; belki öğretmeniz, belki bir şirketin genel müdürü, belki başkalarının hayatının yardımcısıyız.

Bütün bu rolleri oynarken aslında biz kimiz? İç dünyamızı, değerlerimizi, yeteneklerimizi, tutkularımızı ve yapmak istediklerimizi ne kadar biliyoruz? Öz kimliğimizin farkında mıyız? başlıklı konular ele alınarak kadınların öz kimliğini bulmalarına yardımcı olunacak.

Ürgüp Belediyesi ‘nin yaptığı açıklmada, “Gelin, hayatımızın en değerli yolculuğuna birlikte çıkalım, Sn. Arzu Sakızlı yönetimindeki “Kendini keşfet” buluşmasında, kendimizi tanımanın yollarını konuşalım, daha mutlu, daha tatmin edici ve amaçlı bir yaşam sürebilmek için, potansiyelimizi açığa çıkarmanın, kendimiz gerçekleştirmemizin ilk adımlarını atalım. Sizleri “Yaşama dair Buluşmalar” serisinin ilk buluşması “Kendini keşfet” seminerine bekliyoruz” ifadesinde bulundu.