İl Milli Eğitim Müdürü Yazıcı, Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Aşkar ile birlikte Kozaklı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Sınıfları ziyaret eden İl Müdürü Yazıcı öğrencilerle bir araya gelerek, gelecek planlarına yönelik sohbet etti.

Öğretmenler odasına da misafir olan Yazıcı, idareci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Üzümler mahir kadınların ellerinden pekmeze dönüşüyor Üzümler mahir kadınların ellerinden pekmeze dönüşüyor

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin uygulanma süreci, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan projeler ile Nevşehir'de uygulanan projeler ve okullarda uygulanan rehberlik hizmetleri konusunda istişarelerde bulunarak bilgi verdi.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin eğitim sisteminde bireyi merkeze alan, her yönüyle gelişmiş bireyler yetiştirme amacı güden yenilikçi bir öğretim programı olduğunu söyleyen İl Müdürü Yazıcı, Türk eğitim sistemi sahip olduğu toplumu ve ülkesini imar eden şahsiyetler yetiştirmeyi ahlaki bir sorumluluk olarak ele aldığını ifade etti.

Okul risk analizleri doğrultusunda velilere eğitimler verilmesi, her öğrencinin baskın yeteneği doğrultusunda mutlaka bir faaliyet içerisinde olmasının duygusal ve akademik başarısına olumlu katkılar sağlayacağını da dile getiren Yazıcı, emekleri için idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini sonlandırdı.

26151635 Img 763926151841 Img 7682

Kaynak: HABER MERKEZİ