Nevşehir Haberleri

U12 Minikler Futbol Şenliği şampiyonu belli oldu

2023-2024 Mel Psikoloji Sezonu U12 Minikler Futbol Şenliği Gazi Stadında ödül töreniyle sona erdi.

Abone Ol

Sporcular yeşil sahada şampiyonluk için kıyasıya mücadele ederken aileler de tribünlerden geleceğin yıldız futbolcularına tezahüratlarıyla destek oldu. Turnuvanın finalinde Nevşehir50 Gençlik ve Spor Kulübü şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, ASKF Başkanı Mustafa Avcı, TGF Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, TFF İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca ve protokol üyeleri tarafından sporculara ve antrenörlere katılım belgesi, madalya ve kupaları takdim edildi.

Muhsin Özdemir, törende yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan tüm takımları antrenörleri ve sporcuları tebrik ederek, bu tür organizasyonların çocukların gelişimi için büyük önem taşıdığını vurguladı. Organizasyonu düzenleyen Mel Psikoloji'ye ve emeği geçen herkese teşekkür eden Özdemir, genç sporculara başarılar diledi.

Ayrıca günün anısına Mel Psikoloji Sezonu U12 Minikler Futbol Şenliğine desteklerinden dolayı Sena Selcen Kaya’ya plaket takdimi yapıldı.