Nevşehir Haberleri

TURES Kapadokya için destek sözü verdi

Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (NESİAD) Turizm Komitesi Başkanı Murat Yavuz ve üye Sedat Doğan’ın ev sahipliğinde Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TURES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl’ü ağırladı.

Abone Ol

Kapadokya Kültür Yolu Festivali ve Kapadokya yiyecek ve içecek sektörü hakkında fikir alışverişinde bulunan Bingöl, Kapadokya’nın hak ettiği değeri bulması için elinden gelen tüm desteği sağlayacağını belirtti.

Bingöl, yaptığı açıklamada, "Kapadokya'nın eşsiz doğası ve kültürel zenginlikleri ile turizmde çok daha büyük bir potansiyele sahip olduğuna inanıyorum. Bu potansiyelin değerlendirilmesi ve bölgenin daha geniş kitlelere tanıtılması için TURES olarak her türlü desteği vermeye hazırız," dedi. NESİAD’ı İstanbul’a davet eden Bingöl, birlik beraberlik içinde Kapadokya tanıtımına severek destek olacağını açıkladı.

NESİAD Turizm Komitesi Başkanı Murat Yavuz da yaptığı konuşmada, "Kapadokya, tarihi ve doğal güzellikleriyle dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri. Ramazan Bingöl gibi değerli bir ismi ağırlamak ve onun deneyimlerinden yararlanmak bizim için büyük bir fırsat. Birlikte yapacağımız çalışmalarla Kapadokya’yı hak ettiği yere taşımayı hedefliyoruz," dedi.