Ziyarette TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Muhammed Furkan Nalçacıoğlu, İl Müdürü Muhsin Özdemir’e vakfın çalışmaları hakkında bilgi vererek, Nevşehir’de hayata geçirmek istedikleri projeleri anlattı.
TÜGVA’nın gençlere yönelik projelerini takdir ettiklerini belirten İl Müdürü Özdemir ise, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yanı sıra Nevşehir’de hayata geçirilecek projelere destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.
Özdemir, Türkiye Gençlik Vakfı’nın çok güzel çalışmalar yürüttüğünü ifade ederek, “Gençlere yönelik yaptığınız çalışmalar takdire şayandır. Nevşehir’de bizlerde gençlerimize yönelik çalışmalar yürütüyoruz. İnşallah sizlerin de yapacağı projelerde bizlerinde katkıları olacaktır. Bu çalışmaların tabanı ne kadar iyi olursa çok daha güzel verimli işler ortaya çıkar. Biz de zaten güçlü Türkiye’yi istiyorsak en büyük hedefimiz gençlerimizdir.” dedi.