Yaşam

TES Acıgöl’de ziyaretlerde bulundu

Türk Eğitim Sen (TES) heyeti, Acıgöl’de ziyaretlerde bulundu.

Abone Ol

TES heyeti ilk olarak Acıgöl Kaymakamı İsmail Battal’ı ziyaret etti.

TES Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç ve TES Acıgöl İlçe Başkanı İbrahim Sert ve Yönetim Kurulu Üyesi Atila Çataltepe, Kaymakam İsmail Battal’ı ziyaret ederek, Acıgöl Kaymakamlığının kurumlarda akademik, sosyal ve kültürel faaliyetlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Acıgöl İmam Hatip Lisesi Müdürü Atila Çataltepe okul olarak hafta sonu yaptıkları Çanakkale Şehitlik Ziyareti anısına Kaymakam Battal’a saatli Türk Bayrağı, Seyit Onbaşı ve Çanakkale Şehitler abidesinden oluşan bir biblo takdim etti.

TES HEYETİ “KALPLER ÜŞÜRSE” ADLI TİYATROYU İZLEDİ

TES Başkanı Urgenç, Başkan Yardımcısı Sefa Atar, TES Acıgöl Başkanı Sert ve yönetim kurulundan oluşan heyet, Acıgöl Kaymakamlığı tarafından Acıgöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Acıgöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından yazılan ve oynanan “Kalpler Üşürse” adlı tiyatroyu izledi.

Başkan Urgenç tiyatro etkinliğinden sonra “Kültürel ve sanatsal etkinlikleri Acıgöl ile buluşturan Sayın Kaymakam İsmail Battal’a oyunda görev alan öğretmen ve öğrencilere, oyunu yazan ve yöneten öğretmen Aydın Adaklı’ya teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN EROĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Urgenç, Başkan Yardımcıları Memiş Bülbül, Bülent Yalçın, Sefa Atar ve İbrahim Doğan, TES Acıgöl Başkanı Sert ve Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Kurtul’dan oluşan heyetle Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette Acıgöl’deki eğitim ve öğretimin genel durumu, kurumların ihtiyaç ve talepleri belediye iş birliği ile yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

Başkan Urgenç, “Başkan Mehmet Eroğlu’na teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ve tanıyoruz ki Sayın Başkanımız Mehmet Eroğlu çalışmalarını ‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmettir’ anlayışıyla yerine getirecektir.” dedi.

Başkan Urgenç ziyarette kendi kaleme aldığı “Bir mütefekkir ve devlet adamı olarak Mehmet Emin Yurdakul” kitabını Başkan Eroğlu’na hediye etti.

BAŞKAN SELVİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Urgenç ve heyeti Tatlarin Belediye Başkanı Ercan Selvi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Urgenç, ziyarette Başkan Selvi’ye kendi kaleme aldığı “Bir mütefekkir ve devlet adamı olarak Mehmet Emin Yurdakul” kitabını ve Cumhuriyetin 100.yılına ithafen Mustafa Kemal Atatürk portresini hediye etti.